LB Link Router 300Mbps Firmware | Bli Online

3,324L

In stock

Kategoria:

LB LINK ROUTER FIRMWARE

Lb Link Router Firmware 300Mbps

Performanca e jashtezakonshme!

BL-WR3000 përdor teknologjinë 11N, shkalla e transmetimit pa kabllo deri në 300Mbps. Mundëson që shumë kompjutera të ndajnë një lidhje interneti. Me dy antena të jashtme gjithë përfshirëse 5dBi ka një sinjal të fortë, distanca e transmetimit është e gjate dhe përdoruesi nuk shqetësohet për çështjen e sinjalit plotësisht.

Mbrojtje të shumëfishta të sigurisë | Lb Link 300Mbps

BL-WR3000 LB Link Firmware suporton filtrimin e adresave IP, filtrimin MAC, suporton 64/128/152-bit WEP / WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK encryption. Me një përshtatës wireless që ka funksion WPS, BL-WR3000 ju lejon të vendosni menjëherë sigurinë e rrjetit tuaj. Thjesht shtypni butonin WPS (Wireless Security Setup) në ruter dhe përshtatës ose futni kodin PIN në PC për të vendosur automatikisht një lidhje të sigurt WPA2 e cila është më e sigurt se kriptimi WEP. Asnjë fjalëkalim kompleks, username and password nuk duhet të mësohet përmendësh.

lb link router firmware 300mbps

Karakteristika të pasura dhe praktike

BL-WR3000 suporton funksionin WDS, mund të njohë urën wireless midis dy ose më shumë ruterave pa tel për të zgjeruar zonën e mbulimit pa kabllo.

Karakteristika 

Në përputhje me IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, standarde IEEE 802.11b
Shkalla e transmetimit pa kabllo deri në 300Mbps, operon me shpejte dhe pa vonesa.
3 antena të jashtme me 5dBi me fitim të lartë dhe drejtues të lartë. Rrisin qëndrueshmërinë dhe stabilitetin e wireless
Kriptimi i lehtë i sigurisë pa kabllo me një shtypje të butonit WPS.
Mbështet IP QOS (Cilësia e Shërbimit), duke lejuar përdorimin optimal të gjerësisë së bandës dhe ofrimin e kontrollit të brezit mbi bllokimet.
Pamja elegante, aftësia më e fortë e sinjalit dhe depërtimit te tij.

LB Link Router 300Mbps

Specifikat

Marka: LB-LINK
Modeli: BL-WR3000
Wireless Standard: IEEE802.11B/G/N
Frekuenca: 2.4GHz
Interface: 4 * LAN Ports; 1 * WAN Port
Button: WPS/Reset Button
Siguria Wireless: 64  /128 / 152-bit WEP / WPA / WPA2 / WPA-PSK / WPA2-PSK
Suporton: Windows 7, Windows 8, MAC OS, NetWare, Unix or Linux, Microsoft Windows 98SE, NT, 2000, XP, Vista


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Main Menu

LB Link Router 300Mbps Firmware | Bli Online