Kamera per makine | Driving Recorder HD

3,899L

In stock

Kategoria:

KAMER PER MAKINE HD

Kamera per makine | Driving Recorder HD | Video Regjistrues | Porosi online ne Dyqan Taxi

Kamer per makine nje pajisje kombinim i teknologjise vizive dhe asaj audio.

Kamer per makine HD bli online porosit dyqan taxi

Instalimi eshte i thjeshte, mjafton te lidhni pajisjen qe ajo te nise te punoje.Punon ne te gjitha markat e makinave. Udhetoni te sigurte duke regjistruar cdo cast me ane te ketij regjistrues per makine.

-Ne ekran paraqitet distanca, drejtimi dhe imazhi
-Gjithashtu ky regjistrues  permban ze qe raporton distancen e udhetimit
-Zhurma e alarmit per parkim te sigurte dhe te sakte

Kamera per makine  / Specifikimet :

  • Pesha : 4.5 inch
  • Dimensionet : 4.3*2.5*1.2
  • Bateria : Li-Polymer 

Main Menu

Kamera per makine | Driving Recorder HD