Peshore First Austria | 8004-1 | Dyqan Taxi

1,955L

In stock

Kategoria:

PESHORE FIRST AUSTRIA

Peshore First Austria , mund ta gjeni edhe ne Dyqan Taxi .

Peshore me ekran analog lehtesisht te lexueshem .

Peshorja ka nje kapacitet maksimal deri ne 130 Kg dhe rezultate te sakta.

Dizajn i pershtatshem ,duke u kujdesur deri ne detajet me te vogla . Peshore First Austria ka nje trup te forte metalik qe nuk rreshket dhe pershtatet ne menyre perfekte me mobilimin klasik dhe modern te ambjentit tuaj.

Peshore personale ju ofron ndihme te dobishme ne analizimin e vlerave te trupit tuaj.

Eshte peshore mjaft komode ne perdorim .

Zgjidh me mire & me lire , Dyqan Taxi !

Main Menu

Peshore First Austria | 8004-1 | Dyqan Taxi