Zgjatues Elektrik | Outdoor Extension Cord | Bli Online

1,369L

In stock

Kategoria:

ZGJATUES ELEKTRIK

Zgjatues Elektrik | Outdoor Extension Cord

Pavarësisht nëse varni dritat e pushimeve ose fuqia drejtuese në një qoshe të paarritshme të oborrit tuaj, një kabllo zgjatëse në natyrë është një komponent shpesh i lënë pas dore, por thelbësore e jetës së përditshme. Një kabllo shtrirjeje cilësore në natyrë duhet të jetë në gjendje të transmetojë në mënyrë efektive fuqinë. Zgjatues elektrik i cili i reziston veses se përditshme që mund të sjellë oborri mesatar, përfshirë shiun, dëborën, barin e gjatë, kriterët rrëthanorë dhe pothuajse për çdo bezdi tjetër që mund të mendoni.

Kabllo elektrik tepër cilësorë, lejon 15-20m gjatesi ne varesi te nevojave tuaja. I përberë nga dy shtresa izolimi me PVC.

Me certifikim CE GS me vlera deri në 16A/250V. E ndërtuar nga prizë dhe mbulesë mbrojtëse gjermane Schuko CEE7 / 7 IP20, telat e shtrirjes janë formuar me cilësi të lartë.

Zgjatues Elektrik | Extension Outdoor Cord

Specifikimet

Lloji i prizës: Prizë gjermane CEE 7/17
Receta: 2-tela 16A e BE-së 16 Femra
Standardi: EQL 7/17
Miratimet: CE, GS
Elektrike: 16A, 250V
Numri i telave: 2 pole 3 tela
Gjatësia e Kabllo Elektrik: 15 metra / 20 metra
Sistemi i Cilësisë: ISO9001: 2008
Ngjyra: Portokalli
Materiali i jashtëm i mykut: PVC, gome
Materiali i futjes së prizës: PBT, ABS
Materiali i blades: bronzi i veshur me nikel
Specifikimet e kabllove: Standard dhe me porosi të bëra
Materiali për xhaketë teli: PVC, gome, TPE, tekstile
Zgjatues Elektrik | Vërtetime mjedisore: RoHS, REACH, PAHS


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online 

Main Menu

Zgjatues Elektrik | Outdoor Extension Cord | Bli Online