Fishe Usb C – Usb C | MacBook ( 2m )

1,024L

In stock

Kategoria:

FISHE KARIKIMI PER MACBOOK USBC 2 M

Fishe Usb C | Macbook | Type C | karikues | Transmetues | Blerje te sigurta ne Shqiperi | Dyqan Taxi

FISHE KARIKIMI PER MACBOOK USBC 2 METRA

Macbook Air Pro Usb C Cable Fishe Dyqan Taxi

Fisha Usb C ne te dyja skajet eshte ideale per te karikuar , sinkronizuar dhe transferuar te dhena midis pajisjeve Usb C .
Sinkronizoni dhe lidhni  MacBook-un ose pajisje te tjera me port USB C duke perdorur fishen  USB Type C.
Shkalla e transferimit te te dhenave me kete fishe usb C eshte 480Mb/s.
Mund ta lidhni me nje adaptor e vendosni ne prize dhe ta perdorni si karikues per pajisjet tuaja type C.

  1. Per MacBook me USB Type-C
  2. Per MacBook Pro me Thunderbolt

Porosit Online ne | Dyqan Taxi

Main Menu

Fishe Usb C – Usb C | MacBook ( 2m )