Karikues Wifi Wireless | Magic disk II

4,025L

In stock

Kategoria:

WIRELESS CHARGER MAGIC DISK II

Karikues wifi wireless Magic Disk | Bli Online ne Dyqan Taxi | Android | IPhone

Karikim wireless per celularin .Pajisja vendoset ne prize ndersa celulari duhet te vendoset ne qender te pajisjes dhe te vendoset wifi on. Per kete duhet te keni nje celular qe lejon karikimin me wifi. Mjafon ta karikoni ndermjet fishes me pc tuaj.Κjo behet e mundur fale nje shtrese te holle magnetike. E cila krijon nje fushe te vogel elektromagnetike dhe e shnderron ne energji,per te furnizuar baterine.Shume praktike per ta marre kudo me vete.Karikoni telefonin tuaj pa patur nevoje per karikuesin e zakonshem.

Magic Disk II Dyqan Taxi Karikues Wireless Iphone Android

WIRELESS CHARGER MAGIC DISK II

Karikim i shpejte
Dizajn i vecante
Karikues Eficent

Karikues Wireless | Bli Online | Dyqan Taxi

Main Menu

Karikues Wifi Wireless | Magic disk II