Car Wireless MP3 Player | Multifunction

1,725L

In stock

Kategoria:

CAR MP3 PLAYER BLUETOOTH

Car Wireless MP3 Player PER MAKINE  | Blerje Online te sigurta | DyqanTAXI

Ju ofron nje eksperience te re.Perdoreni celularin ne largesi pa duar kur jeni ne makine duke ofruar nje eksperience te lehte dhe te sigurte udhetimi me ane te perdorimit te kesaj pajisje Car Wireless .
Transmetues ne te cilin mikrofoni dhe wireless-i  lejon thirrjet ne telefonin tuaj pa qene nevoja te perdorini duart , pas perfundimit te thirrjes automatikisht do te kthehet ne muzike.

CAR MP3 PLAYER BLUETOOTH | PER MAKINE

Car Audio mp3 X10 Dyqan Taxi

Bluetooth : V 3.0 + EDR
Frekuenca:20KHZ
Tensioni:5v+/-0.5
Lidhje deri ne 5 m
Transmetues Automatik
Punueshmeria deri ne 45 mAh
Kaloni pa nderprerje midis thirrjes hyrese dhe  muzikes
Butonat e kontrollit per muzike te shpejte dhe kontrollin e thirrjes


Porosit online | Dyqan Taxi

Main Menu

Car Wireless MP3 Player | Multifunction