Fast Charger Itian – Wifi Charger

4,025L

In stock

Kategoria:

KARIKUES FAST ITIAN

Fast charger Itian | Blerje Online | Dyqan Taxi

Karikus Fast Charger Itian per celularin .Pajisja vendoset ne prize ndersa celulari duhet te vendoset ne qender te pajisjes dhe te vendoset wi-fi on. Per kete duhet te keni nje celular qe lejon karikimin me wifi. Mjafon ta karikoni ndermjet fishes me pc tuaj.Κjo behet e mundur fale nje shtrese te holle magnetike. E cila krijon nje fushe te vogel elektromagnetike dhe e shnderron ne energji,per te furnizuar baterine.Shume praktike per ta marre kudo me vete.Karikoni telefonin tuaj pa patur nevoje per karikuesin e zakonshem.

Karikues Wireless per Karikim te shpejte Dyqan Taxi Aksesore Online AL

KARIKUES I SHPEJTE ITIAN

Karikim i shpejte
Dizajn i vecante
Karikim deri ne 8 mm
Permasat: 70x150x20mm

Zgjidh me mire & me lire | Dyqan Taxi

Main Menu

Fast Charger Itian – Wifi Charger