Fishe usb 3N1 Joyroom | Multi-purpose Charging Cable

2,300L

In stock

Kategoria:

Fishe usb 3N1 | Joyroom – cable fast charger ,  e gjeni tashme online dhe ne Dyqan Taxi .

Multi Charging Cable , kabell qe  rimbush smartphone-in tuaj me energji per nje kohe me te shkurter krahasuar me karikuesit e tjere . Me gjatesi te mjaftueshme prej 18 cm . Suporton 3 pajisje te ndryshme pa qene nevoja te keni 3 karikuesa te ndryshem me vete . Dizajnuar per ti rezistuar tensionit te lart dhe mbinxehjes. Me nje performance te larte dhe kualitet cilesor eshte charging cable qe na duhet .

Marka: JOYROOM
Fishe usb 3N1
18cm Fast Charger & USB Cable
I shpejte dhe eficent zgjidh problemin e mungeses se karikimit.
Te lirshem nga karikuesat e vacante per cdo pajisje

Zgjidh me mire & me lire , Dyqan Taxi !

Main Menu

Fishe usb 3N1 Joyroom | Multi-purpose Charging Cable