Hands Free Calling Gojo | Mbajtese per Telefon

1,024L

In stock

Kategoria:

GOJO HANDS FREE CALLING

Hands Free Calling | Mbajtese per Telefon Gojo

Aksesori i vetëm i telefonit në tokë që është me të vërtetë pa duar. Më mirë akoma, ajo funksionon me të gjithë celularët, madje edhe telefonat pa kabllo, dhe nuk kërkon bateri per te operuar. Përkundrazi, ajo thjesht ka një kupe thithje që përmbahet në pjesën e pasme të telefonit tuaj dhe pjesën tjetër të “kufjeve” fleksibël plastike rrëshqet mbi kokën tuaj lirshmerisht dhe ne menyre te sigurt.

Hands Free Calling e cila eshtë shumë më e butë dhe nuk ju bezdis aspak ne krahasim me mbajteset e tjera per telefon.

Bisedoni në telefonin tuaj kudo që të shkoni me duart e GoJo kufje të rregullueshme. Kupa e thithjes me densitet të lartë kap dhe mban telefonin tuaj duke ju lejuar të keni të dyja duart të lira për të bërë gjëra të tjera. Shijoni të ushtroheni në palestër, të shtypni tastierën tuaj në punë, madje bëni një shëtitje nëpër park, të gjithë ndërsa keni veshur kufjen tuaj të lirë GoJo Hands. Ajo funksionon në të gjitha telefonat, dhe më e rëndësishmja, nuk ka bateri ose kabllo!

Kufjet janë të rregullueshme për një përshtatje të përsosur.

HANDS FREE CALING | MBAJTESE PER TELEFON

hands free calling mbajtese per telefon

Karakteristikat:

Punon në të gjitha llojet e telefonave te markave te ndryshme dhe madhesive.
Nuk eshte i nevojshem instalimi i saj me telefonin, perputhet fare lehte.
Rrëshqitet në një sekondë dhe nuk ju bezdis aspak.


Blerje online te Sigurta ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online 

Main Menu

Hands Free Calling Gojo | Mbajtese per Telefon