Mbajtese Celulari Per Makine | Smart + Car Mount Holder

3,220L

In stock

Kategoria:

MBAJTESE PER CELULAR

Mbajtese celulari Smart + Car Mount Holder | Bli Online ne Dyqan Taxi |

Mbajtese Celuari  per makine , praktike dhe ju ofron lehtesi perdorimi gjate kohes qe jeni duke udhetuar. Mund tíu pergjigjeni thirrjeve nderkohe qe jeni duke drejtuar makine pa asnje pengese . Mund ta vendosni ne kroskot ose ku mund tíu pershatet. . Mban te sigurt telefonin tuaj.
Mbajtese Celulari me dizajn unik dhe te qendrueshem, pa qene nevoja qe te jeni te shqetesuar se telefoni juaj mund te rrezohet.

Mbajtese telefoni per makine Dyqan Taxi

MBAJTESE PER CELULAR

Lehtesisht e perdorshme
rrotullim 360°
E fiksuar dhe mbron telefonin tuaj ne menyre eficente nga tronditjet.
Fiksohet te Daljet e Kondicionerit

Zgjidh me mire & me lire | Dyqan Taxi

Main Menu

Mbajtese Celulari Per Makine | Smart + Car Mount Holder