iPhone Wireless Charger | Charger Kit

4,025L

In stock

Kategoria:

KARIKUES WIRELESS

iPhone Wireless Charger, karikues | Bli online ne Dyqan Taxi .

iPhone Wireless Charger

Wireless charging dyqan taxi

Pajisja vendoset ne prize ndersa iPhone duhet te vendoset ne qender te pajisjes dhe te vendoset wi-fi on. Mjafon ta karikoni ndermjet fishes me pc tuaj.Κjo behet e mundur fale nje shtrese te holle magnetike. E cila krijon nje fushe te vogel elektromagnetike dhe e shnderron ne energji,per te furnizuar baterine.Shume praktike per ta marre kudo me vete.Karikoni iPhone – in tuaj pa patur nevoje per karikuesin e zakonshem.

Karikim i shpejte
Dizajn i vecante
Karikues Eficent


Bli Online  | Dyqan Taxi

Main Menu

iPhone Wireless Charger | Charger Kit