Karikues USB Charger | Karikues me 4 Porta USB

4,025L

In stock

Kategoria:

KARIKUES TELEFONI ME 4 PORTA USB

Karikues USB Charger | Karikues telefoni me 4 Dalje | Bli online dhe ne Dyqan Taxi

Charger  karikoni shpejt pajisjen tuaj ,madje jo nje pajisje por 4 pajisje njekohesisht . Mbeshtet te dyja protokollet e kairikimit te shpejte . Me rryme deri ne 4 A dhe fuqi karikimi deri ne 100 V , mund te karikoni pajisjet tuaj per nje periudhe relativisht normale . Karikues i qendrueshem me  mbrojtje te integruar per te mbrojtur pajisjet tuaja nga rryma e larte, mbinxehja dhe karikimi i tepert. Ai kaloi mbi 60 teste te cilesise, duke perfshire testin e renies, testin e rezistences ndaj zjarrit dhe testin e ndikimit te temperatures.

karikues telefoni Universal per celulare smartphone dyqanTaxi

KARIKUES PER CELULAR ME 4 PORTA USB

 

Model : YGH536
Pesha : 96g
Karikues me 4 Porta karikimi
Dimensioni : 85*65*28 mm

Porosit Online ne | Dyqan Taxi

Main Menu

Karikues USB Charger | Karikues me 4 Porta USB