Mbajtese per celulare | Smartphone | Gravity Car Mount

2,070L

In stock

Kategoria:

CAR HOLDER BASEUS GRAVITY

Mbajtese per celulare Gravity Car Mount , Porosi Online ne Dyqan Taxi .

Mbajtese per Smartphone per makine , praktike dhe ju ofron lehtesi perdorimi gjate kohes qe jeni duke udhetuar. Mund tíu pergjigjeni thirrjeve nderkohe qe jeni duke drejtuar makine pa asnje pengese .Mund ta vendosni ne kroskot ose ku mund tíu pershatet. . Mban te sigurt telefonin tuaj.
Mbajtese per celulare me dizajn unik dhe te qendrueshem, pa qene nevoja qe te jeni te shqetesuar se telefoni juaj mund te rrezohet.

Baseus Gravity Dyqan Taxi Online Shop

BASEUS GRAVITY CAR MOUNT HOLDER

Lehtesisht e perdorshme
E fiksuar dhe mbron telefonin tuaj ne menyre eficente nga tronditjet.


Blerje Online te sigurta | Dyqan Taxi

Main Menu

Mbajtese per celulare | Smartphone | Gravity Car Mount