Karikus per makine | Car Charger Premium | Karikus Universal

1,150L

In stock

Kategoria:

UNIVERSAL CAR CHARGER

Karikus per makine | Car Charger Premium | Karikus Universal ne DyqanTaxi

Car charger Premium i cili i perket nje teknologjie optimale te karikimit .
Karikues per makine me mbrojtje optimale kunder mbinxehjes, mbitensionit dhe mbirrymes. Ky car charger punon me iPhone, Nokia, Samsung, LG, Blackberry dhe shume marka te tjera.

UNIVERSAL CAR CHARGER

Car charger Premium shume praktik .Karikoni telefonin tuaj pa patur nevoje per karikuesin e zakonshem.
Me nje proces te optimizuar ky car charger nuk do ju lere asnjehere ne balte.

Car charger Premium me Micro USB .


Porosit Online tani ne  Dyqan Taxi

Main Menu

Karikus per makine | Car Charger Premium | Karikus Universal