Karikues makine | Universal | Remax Car Charger

1,380L

In stock

Kategoria:

REMAX CAR CHARGER

Karikues universal per karikim ne makine | Remax Car charger | Blerje Online ne Dyqan Taxi |

Car Charger i cili i perket nje teknologjie optimale te karikimit . Karikues per makine me mbrojtje optimale kunder mbinxehjes, mbitensionit dhe mbirrymes.Ky karikues per makine punon me iPhone, Nokia, Samsung, LG, Blackberry dhe shume marka te tjera.Karikues Shume praktike .Karikoni telefonin tuaj pa patur nevoje per karikuesin e zakonshem.

remax Car Charger Karikues Makine Dyqan Taxi

REMAX CAR CHARGER

Model : RCC201
Input: DC12-24V
Output1: 5V-1000mA
Output2: 5V-2100ma

Porosi online | Dyqan Taxi

Main Menu

Karikues makine | Universal | Remax Car Charger