Flash per telefonin | Mini flash Kamera

1,024L

In stock

Kategoria:

MINI FLASH KAMERA

Flash per telefonin | Mini flash Kamera | Flash Camera – Porosi online ne Dyqan Taxi

Nje pajisje e re me cilesi te larte .

Mini flash kamera per telefonin bli porosit online dyqan taxi

Eshte nje mini flash kamera me drite e dizajnuar per telefonat celulare, I ndertuar me 16 llamba me drita te forta LED . Ju lejon te merrni pamje te shkelqyera dhe me cilesi te larte ne telefonin tuaj . Sidomos per fotografite me ndricimin e duhur . Kjo e ben ate aksesorin ideal per selfie . E lehte per tu vendosur dhe pershtatet lehte me cdo lloj telefoni . Me bateri te integruar (200 MAH) .
Flash per telefonin mund te perdoret edhe si nje elektrik dore i thjeshte .

Main Menu

Flash per telefonin | Mini flash Kamera