Karte memorie San disk Ultra | MicroSD Card

2,519L

In stock

Kategoria:

KARTE MEMORIE SAN DISK | ULTRA MICROSD CARD

Karte memorie San Disk Ultra | MicroSD Card | Blerje online e sigurte ne Shqiperi | Dyqan Taxi

Karte memorje nga San Disk , nje marke e njohur ne prodhimin e ketyre aksesoreve .

SanDisk Ultra MicroSD karte memorje bli online porosit dyqan taxi

Jo vetem per nga kualiteti i larte qe disponojne por dhe nga cmimi i arsyeshem qe oforjne ne treg ne krahasim me brand-et e tjera . Kjo karte memorje gjen perdorim ne  Mp3 players, PDA, tablete dhe shume pajisje te tjera te ngjashme. Kjo MicroSD Card ofron hapesire te madhe per ruajtjen e te dhenave si dhe transferimin e tyre. Karte memorie qe  mund te perdoret me kompjuteret standard. Keto karta kane kapacitet te ndryshem  dhe ben transferimin e te dhenave me shpejtesi te larte .

Main Menu

Karte memorie San disk Ultra | MicroSD Card