Car Charger me kater porta karikimi | HAWEEL

3,335L

In stock

Kategoria:

KARIKUES PER MAKINE ME 4 PORTA

Car Charger | Karikues per makine me kater porta karikimi | Bli Online ne Dyqan Taxi |

Car charger i cili i perket nje teknologjie optimale te karikimit . Karikus per makine me mbrojtje optimale kunder mbinxehjes, mbitensionit dhe mbirrymes. Ky karikus per makine punon me iPhone, Nokia, Samsung, LG, Blackberry dhe shume marka te tjera. Karikues shume praktik jo vetem per ju por dhe per personat e tjere qe udhetojne me ju.Karikoni telefonin tuaj pa patur nevoje per karikuesin e zakonshem. Me nje proces te optimizuar karikimi i cili nuk do ju lere asnjehere ne balte

Karikues me 4 porta karikimi per makine para mbrapa pasagjeret Dyqan Taxi

KARIKUES PER MAKINE ME 4 PORTA KARIKIMI

2.4A secila porte ne total 9.6A
Perfekt per te pare filma gjate udhetimeve te gjata
Karikon jo vetem telefonat por edhe Tablet

Porosi online … Zgjidh me mire & me lire | Dyqan Taxi

Main Menu

Car Charger me kater porta karikimi | HAWEEL