Car Charger ihave | Karikues per makine

2,749L

In stock

Kategoria:

KARIKUES iHAVE PER MAKINE

Car Charger ihave | Karikues per makine |  Karikues te cilin mund ta beni porosi online tashme ne Dyqan Taxi

Karikues i cili i perket nje teknologjie optimale te karikimit .

Karikues per makinen iHave bu onbline porosit dyqan taxi

Me mbrojtje optimale kunder mbinxehjes, mbitensionit dhe mbirrymes.Ky karikues per makine punon me iPhone, Nokia, Samsung, LG, Blackberry dhe shume marka te tjera. Car charger shume praktik .Karikoni telefonin tuaj pa patur nevoje per karikuesin e zakonshem. Me nje proces te optimizuar karikimi i cili nuk do ju lere asnjehere ne balte

Karikues per makine i cili karikon smartphone-in tuaj 75 % me shpejt se nje charger normal
Car Charger  ihave

Main Menu

Car Charger ihave | Karikues per makine