Mbajtese Telefoni Awei | Smartphone Holder

1,139L

In stock

Kategoria:

FLEXIBLE HOLDER | MBAJTESE TELEFONI

Mbajtese Telefoni & Tablet Awei | Smartphone / Phone Holder | Dyqan Taxi 

Mbeshtetje shume funksionale e telefonit. Kapese Spirale e vesur me jastek silikoni pa rreshqitje. E lehte per t’u montuar dhe cmontuar. Mund ta perdorni ne tavolinen e punes per tabletat ose smartphone, ne krevatin tuaj te gjumit. Apo ne tavolinen ne kuzhine nderkohe qe jeni duke mesuar sesi te gatuani shijshem nga nje shef kuzhine online.  Kolektor rrotullues 360°. Keto vecori plotesojne kerkesen e kendeve te ndryshme, te pershtatshme dhe argetuese.

awei flexible holder phone smartphone mbajtese telefoni

Karakteristika

Mbajtese me mbeshtetje shumefunksionale
Material PVC i sigurte dhe fleksibel, i qendrueshem.
Rrotullim ne 360 grade. Pershtatet me cdo kend.
Mbajtese e veshur me silikon jo te rreshqitshem.
E lehte per t’u montuar & cmontuar.
E pershtatshme dhe per mbajtjen e telefonit gjate kohes qe karikohet.
E perkryer per te pare filma dhe per te shijuar muzike ne dhomen e gjumit, video gatimi ne kuzhine, ushtrime ne palester dhe per te punuar ne zyre.
Kompaktibel me sumicen e tabletave dhe tavolinave me trashesi te ndryshme.
Krah i gjate i mbeshtetur per te bere cdo forme per te pozicionuar telefonin ose iPad ne disatncen dhe kendin ideal per shikim te pershtatshem.
Mbajeni larg smartphone -in tuaj dhe te sigurte ndaj cdo “aksidenti” si sperkatja me uje, rrezimi apo goditja.

Awei Flexible Phone Holder | Mbajtese Telefoni

phone holder awei mbajetse telefoni

Specifika Smartphone Holder

Marka: Awei
Modeli: X3
Hapet deri ne 125-190mm
Hapja e bazes 5-62mm
Pesha: 0.29kg
Ngjyra: E zeze

Mbajtese Telefoni & Tablet


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe tregtare Online 

Main Menu

Mbajtese Telefoni Awei | Smartphone Holder