Pult Bluetooth per Selfie | Bluetooth Remote | Bli Online

1,024L

In stock

Kategoria:

PULT BLUETOOTH PER SELFIE

Pult Bluetooth | Selfie Remote | Camera | Bli Online | Dyqan Taxi

Pulti per Selfie me Bluetooth

Pult bluetooth per selfie remote control dyqantaxi

Nese doni te beni nje fotografi me telefonin tuaj deri ne 10 metra largesi ky pult ja u mundeson kete gje.
Mund ta lini telefonin tuaj deri ne 10 metra largesi, te hapni kameren, dhe duke e lidhur pultin me telefonin tuaj nepermjet Bluetooth ju mund te shkrepni fotografi ne distance.  Ideal si nje kontrollues i larget per te marre fotografi . Mbeshtet sistemin iOS, Android, sistemin e PC. Pult me dizajn portativ i lehte dhe i transportueshem kudo . Perdorim deri ne distanca te gjata prej 2-10m . 

Funksionon me iOS dhe Android

Sepcifikat
– Bluetooth 3.0
– Punon me bateri.
– Permasat: 4.8 x 3.3 x 1 cm
– Pulti me Bluetooth me Peshe: 8g

Porosit online ne Dyqan Taxi

Main Menu

Pult Bluetooth per Selfie | Bluetooth Remote | Bli Online