Quick Car Charger | Full Speed Charging Type C

2,530L

In stock

Kategoria:

Quick Car Charger | Full Speed Charging  , karikues te cilin mund ta beni porosi online tashme ne Dyqan Taxi .

Karikues i cili i perket nje teknologjie optimale te karikimit . Me mbrojtje optimale kunder mbinxehjes, mbitensionit dhe mbirrymes.Ky karikues per makine punon me iPhone, Nokia, Samsung, LG, Blackberry dhe shume marka te tjera. Car charger shume praktik .Karikoni telefonin tuaj pa patur nevoje per karikuesin e zakonshem. Me nje proces te optimizuar karikimi i cili nuk do ju lere asnjehere ne balte

Quick car charger i cili karikon smartphone-in tuaj 75 % me shpejt se nje charger normal
Car Charger Full Speed Charging Type C

Porosi online … Zgjidh me mire & me lire, Dyqan Taxi !

Main Menu

Quick Car Charger | Full Speed Charging Type C