Smartphone Holder | Mbajtese Celulari – Bracket

564L

In stock

Kategoria:

MBAJTESE TELEFONI PER MAKINE

Smartphone Holder | Mbajtese Celulari , mund ta beni berje online  ne Dyqan Taxi .

Smartphone Holder per makine , praktike dhe ju ofron lehtesi perdorimi gjate kohes qe jeni duke udhetuar. Mund tíu pergjigjeni thirrjeve nderkohe qe jeni duke drejtuar makine pa asnje pengese . Mund ta vendosni ne kroskot ose ku mund tíu pershatet. . Mban te sigurt telefonin tuaj.
Mbajtese Celulari me dizajn unik dhe te qendrueshem, pa qene nevoja qe te jeni te shqetesuar se telefoni juaj mund te rrezohet. Mund te perdoret dhe neper zyra

MBAJTESE TELEFONI PER MAKINE

Lehtesisht e perdorshme
Rrotullim 360°
Magnetike
E fiksuar dhe mbron telefonin tuaj ne menyre eficente nga tronditjet.
Kapacitet deri ne 4 kg

Zgjidh me mire & me lire | Dyqan Taxi

Main Menu

Smartphone Holder | Mbajtese Celulari – Bracket