Speakerphone Bluetooth Car Kit | Multipoint Speaker

2,875L

In stock

Kategoria:

BLUETOOTH CARKIT MULTIPOINT

Speakerphone Bluetooth Car Kit Multipoint Per Makine | Porosit Online ne Dyqan Taxi

Ju ofron nje eksperience te re.Perdoreni celularin ne largesi pa duar kur jeni ne makine duke ofruar nje eksperience te lehte dhe te sigurte udhetimi me ane te ketij Speakerphone Bluetooth .
Transmetues ne te cilin mikrofoni dhe Bluetooth-i i inkorporuar lejon thirrjet ne telefonin tuaj pa qene nevoja te perdorni duart , pas perfundimit te thirrjes automatikisht do te kthehet ne muzike.

BLUETOOTH CAR KIT PER MAKINE

Bluetooth Multipoint per ne Makine

  • Bluetooth : V 3.0 + EDR
  • Lidhje deri ne 10 m
  • Bateria : Lithium
  • Transmetues Automatik
  • Kohezgjatja e bisedes deri ne 16 ore
  • Mikrofoni i inkorporuar dhe Bluetooth
  • Kaloni pa nderprerje midis thirrjes hyrese dhe  muzikes
  • Butonat e kontrollit per muzike te shpejte dhe kontrollin e thirrjes

Zgjidh me mire & me lire | Dyqan Taxi

Main Menu

Speakerphone Bluetooth Car Kit | Multipoint Speaker