Xiaomi Tv Box – Mi TV – Android – Bli Online

5,635L

In stock

Kategoria:

MINI MI BOX TV

TV BOX | Xiaomi Mini mi Box | Blerje Online | Dyqan Taxi

Qender multimediale e fuqishme per te shfaqur media dixhitale ne ekranet tuaj te medhenj. Shijoni mundesine per te pare filmat me te fundit, ndeshjet sportive live ose te qendroni te perditesuar me lajmet me te fundit me nje kualitet te lart viziv. Ky Android TV BOX mbeshtet  rezolucionin 4K . Kjo mundeson imazhe me te mprehta, te ndritshme me shume detaje dhe ngjyra te gjalla.

 Xiaomi tv box – Mi Box TV Android

Mi Box Mini Dyqan Taxi Android tv box

  • Processor: Quad Core
  • Operating System: Android
  • Audio/Video Outputs: HDMI
  • Storage Capacity: 4 GB
  • Color: White

Blerje Online ne Shqiperi | Dyqan Taxi

Main Menu

Xiaomi Tv Box – Mi TV – Android – Bli Online