M10 Plus Chromecast Games Specs | Buy

2,519L

In stock

Kategoria:

M10 PLUS

M10 Plus Chromecast Specs | Games | Buy ne Dyqan Taxi

ChromeCast M10 Plus nuk kërkon një kabllo HDMI per te realizuar lidhjen e saj me TV. Imazhet, videot, aplikacionet, YouTube dhe lojërat nga telefonat inteligjentë, tabletët dhe kompjuterët mund të reflektohen në ekranet e mëdha. 

Per Perdoruesit e sistemit iOS: Mund të përdoret me IOS7 dhe versionet e mëvonshme të sistemit. Modelet e pajtueshme punojnë me iPhone4 ose më vonë, iPad2 ose më vonë, iPod touch4 ose më vonë. Netflix dhe Amazon Video nuk mbeshtetet nga Chromecast

Per Perdoruesit e sistemit Android: Pasqyrimi, hedhja e te dhenave mund të përdoren me versionin e sistemit Android4.2 ose më vonë me një memorje 1 GB ose më shumë. Modelet e pajtueshme punojnë me telefonat dhe tabletët Android. NETFLIX dhe Amazon Video gjithashtu mund të mbështeten përmes Chromecast.

Per Perdoruesit Windows: Sistemi Windows 8.1 / 10, modelet e pajtueshme janë laptopë dhe Macbooks të pajisur me funksionin Intel Display Wireless. Shumica e CPU-ve të serisë intel kanë një funksion të ekranit pa tel, por ju lutemi kontrolloni specifikimet e modelit tuaj vetëm në rast. 

Instalimi i kesaj pajisje eshte i thjeshte. Per t’ju ardhur ne ndihme duke ju lehtesuar e teper pune brenda ne paketim gjendet dhe manuali i perdorimit.

Kujdes: Procedura e instalimit ndrysin ne varesi te telefonit qe po perdorni.

Karakteristika

1.Kjo është dongla më e re e Miracast.
2.Nuk ka nevojë per Switch Modes
3.Suporton protokollet Airplay, Miracast dhe DLNA.
4.Rezolucioni 1080P.
5.Support OTA për modernizimin e wireless-it.

M10 Plus Chromecast Games | Dongle Specs

m10 plus chromecast specs games buy

Specifikat

CPU: 2 Corex-A9 1.2GHz
RAM: DDR3 128MB
Internal Flash(MB): 128MB
Max.resolution: (1920*1080_60p) for H.265
USB: USB2.0
Power: DC5V/1A
Wifi module/version: IEEE 802.11a/g/b
Wifi frequncy(2.4G/5.8G): 2.4G
RF/Antenne: N/A
Video-formats: avi,.divx,.mkv,.ts,.dat,.vob,.mpg,.mpeg,.mov,.mp4,.rm,.rmvb,.wmv
Picture-formats: JPEG,BMP
Audio-formats: MP1/MP2/MP3
DLNA: Standard
Screenshare: mirror
Output: HUB
SupportsOS: IOS 7 and above; iPhone 4+, iPad 2+, iPod 4+;
Android: Android 4 and above, and at least with1GB of memory;
Windows: Windows 8.1+

Buy ChromeCast M10 Plus 


Blerje Online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online 

Main Menu

M10 Plus Chromecast Games Specs | Buy