Wireless Receiver | WiFi Music Receiver

2,300L

In stock

Kategoria:

BLUETOOTH RECEIVER

Wireless Receiver , mund ta gjeni online  tashme dhe ne Dyqan Taxi .

Wireless Receiver  ju ofron nje eksperience te re. Eshte nje Wireless transmetues i kualitetit te larte. Mund te transferoje burime te ndryshme te zerit ne pajisjen qe ju deshironi . Tani ju mund te luani muzike ne telefonin tuaj dhe ta shperndani ate nepermjet valeve wireless ne Stereo apo ku ju deshiorni. Audio nuk humbet cilesine e saj dhe nuk shtremberohet.Transmetues ku instalimi eshte i thjeshte pa kabllo. Teper praktik , saqe mund ta mbani kudo me vete .

RECEIVER ME BLUETOOTH

Shperndan muzike pa e shtremberuar tingullin
Instalim i lehte pa kabllo
Distance deri ne 10 metra

Zgjidh me mire & me lire | Dyqan Taxi

Main Menu

Wireless Receiver | WiFi Music Receiver