Boks me bluetooth e drite | Mini Speaker

909L

In stock

Kategoria:

MUSIC BLUETOOTH SPEAKER

Boks me bluetooth e drite | Mini Speaker | Blerje Online ne Shqiperi | Dyqan Taxi

Tinguj fantastik ne duart tuaja me kete boks me bluetooth . Jetojeni jeten me muzike qe transmetohet nga nje altoparlant kompakt. Teper i lehte per t’u mbajtur me vete.Bluetooth eshte nje teknologji e komunikimit me vale te shkurtra qe eshte e fuqishme dhe efikase. Teknologjia lejon lidhje te lehte pa kabllo. Bluetooth, te tilla si smartphone, tableta apo laptope. Keshtu qe mund te shijoni lehtesisht muziken tuaj te preferuar, tingujt nga videot ose lojerat ne kete altoparlant fantastik. Ju lejon te luani muzike me me shume volum dhe e mban ate cilesi te larte, edhe kur bateria eshte e ulet.Parandalon shtremberimin e audios.

Boks me bluetooth e drite Bokse Muzike ne Dyqan Taxi

Boks me bluetooth | DRITE LED

Suporton telefona/laptop/tablet etj
Funksionon deri ne distance 10 m
Koha e punes : deri ne 5 ore
Permasat e Mini speaker 60x60x50 mm
Frekuenca 280 HZ-16KHz

Zgjidh me mire & me lire | Dyqan Taxi

Main Menu

Boks me bluetooth e drite | Mini Speaker