DVR Kamera | Kamera Sigurie per makine

5,175L

In stock

Kategoria:

REGJISTRUES PER MAKINE

DVR Kamera Sigurie per makine | Bli online ne Dyqan Taxi .

Eshte nje pajisje e cila ka madhesi te vogel, dizajn unik dhe pershtatet lehte me makinen tuaj. Siguria e makines suaj tani nuk do jete me nje problem . Me kete DVR kamera makina juaj do te jete e mbikqyrur gjate gjithe kohes dhe e sigurte. Monitorim ne cdo moment per aksidentet apo ndodhi te tjera.

Kamera e fshehte per makine Dyqan Taxi Shqiperi

Kamera e fshehte Sigurie per makine

Karakteristika:

-Wifi Kamera
-Perdor lente 170A+ grade hugh -angle lens
-Regjistrimi i plote
-Karte memorie deri ne 64GB
-Formati Video: avi
-Frekuenca: 50Hz/60Hz
-Kamera me Bateri: 200mAh

Bli Online ne | Dyqan Taxi

Main Menu

DVR Kamera | Kamera Sigurie per makine