Braun Satin Hair 3 – Tharese Flokesh Profesionale

4,589L

In stock

Kategoria:

BRAUN SATIN HAIR 3 | THARESE FLOKESH

Braun Satin Hair 3 – Tharese Flokesh Profesionale

Dizajn ergonometrik dhe i thjeshte

Drite ultra, stil i shpejte dhe i persosur.
Ofron nje kombinim te mahnitshem te peshes dhe fuqise.
Dizajni i lehte dhe kompakt e ben perdorimin 360 grade te lehte.

Funksion jonik | Dhuron shkelqim dhe volum per floket
.

2 cilesime te kombinuara te temperatures qe mundeson kjo tharese profesionale, gjithashtu dhe rrjedhes se ajrit per nje stil te pershtatshem.
Miliona jone aktive luftojne elektricitetin. Ju perfitoni floke me nje shkelqim me te dukshem nga rrenja deri ne maje.
Tharese Braun qe trajton floket ne temperaturen me efektive dhe te kujdesshme. Floket thahen shpejt dhe pa mbinxehje.

Personalizim sipas llojit te flokut | Braun Satin Hair 3.

Kjo tharese profesionale ofron 3 nivele nxehtesie dhe 2 nivele shpejtesie. Duke ju ofruar personalizimin perfekt per llojin e flokeve tuaj.
Per ti dhene formen perfundimtare stilimit tuaj mund te shtypni butonin Cool i ili prodhon ajer te ftohte.

Tharese Flokesh Profesionale me dizajn kompakt.

Dizajni kompakt mundeson nje perdorim te lehte te saj dhe rrotullim ne 360 grade lehtesisht. Por ky dizajn kompakt nuk kufizon fuqine e saj. Nuk do ta besoni qe nje tharese Brown kaq kompakte  dhe e lehte ka nje fuqi te tille. Me motorrin me fuqi 2000W ju tani keni ne dore te gjithe fuqine ne doren tuaj per te thare floket teresisht, thjesht dhe shpejt.

Tharje e lehte dhe e shpejte  me sistem Infrared.

Sistemi Infrared per tharje eficente dhe te shpejte. Per rezultate te pa mundishme kjo eshte tharesja qe ju nevojitet. Parandalon tharjen e cila demton flokun dhe siguron tharje te shpejte.
Tharje e ftohte per te rregulluar stilin tuaj.

Kalibruar ne menyre ideale per shperndarjen e nxehtesise.

Tharese flokesh braun Satin Hair 3 Dyqan Taxi Shop

Kjo Tharese flokesh profesionale eshte projektuar ne menyre ideale per te garantuar shperndarjen e nxehtesise. Parandalon pikat e nxehta te cilat mund te demtojne floket tuaj permes mbinxehjes. Ju lejon te thani floket ne temperature relativisht te ulet per te minimizuar demtimin e tyre sidomos gjate sezonit te nxehte te veres.

BRAUN SATIN HAIR 3

Tharese Flokesh me gryke te nje stili profesional.

Gryka e kesaj tharese eshte e nje stili te njejte me thareset profesionale.
Kombinon performancen e larte te 2000W me funksionin jonik. Krijon nje nivel optimal te rrjedhjes se ajrit per rezultate te bukura cdo dite.
Me kabell te gjate 1,8m keni lehtesi levizshmerie me kete tharese.

Marka: Braun
Modeli: HD 380
Fuqi: 2000W
Me dy nivele temperature per styling dhe tharje te thjeshte

Dizaj ergonometrik dhe me rrjedhje ajri te ftohte dhe te ngrohte.

Porosi online ne Qendren Tregtare me te madhe Online ne Shqiperi  | Dyqan Taxi

Main Menu

Braun Satin Hair 3 – Tharese Flokesh Profesionale