Fshesa me Korent me Uje First Austria | Profesionale

17,250L

In stock

Kategoria:

FSHESA ME KORENT FIRST AUSTRIA

Fshese me Korent Elektrike me uje First Austria | Fshesa Profesionale ne Dyqan Taxi.

Po ju prezantojme me fshese me korent me uje 2200 W me sistemin e filtrimit te ujit. Per shkak te faktit qe kjo fshese operon pa nje qese eshte vecanerisht i pershtatshem per ata persona te cilet vuajne nga alergjia. Edhe pluhuri me i imet eshte i lidhur ne menyre ideale me sistemin e filtrit te ujit.

Sigurohuni qe ta mbushni me uje ne koshin e pluhurit para perdorimit dhe ju atehere jeni gati per t’ja nisur punes me te. Pluhuri neutralizohet dhe ajri pastrohet nga sistemi i filtrit te ujit.

Eshte quajtur fshese me uje dhe e thate, qe do te thote se ju nuk mund te thithni vetem floket, pluhurin e shtepise etj. Por edhe lageshtine, per shembull ne pastrimin e shkumes ne tapetet apo siperfaqen e dyshemese suaj. Mund te thithni materiale te lageshta deri sa te arrihet kapaciteti maksimal prej 6 litrash. Kur te arrihet ky limit pajisja fiket automatikisht. Kjo per shkak te nje mbrojtje te integruar te mbinxehjes.

FSHESA ELEKTRIKE ME KORENT ME UJE FIRST AUSTRIA

Pajisja fillon te punoj bute, qe do te thote se vakumi rritet ne menyre te qendrueshme gradualisht.
“Funksioni i Goditjes” eshte ideal për të fryre dysheket e ajrit ose shtreterit prej ajri, ne cdo rast qe ju mund te keni miq ne shtepine tuaj. 

Projektuar per te dhuruar nje performance te shkelqyer!

Ne nje pamje elegante me ngjyre te kuqe dhe me detaje argjendi. Ena eshte transparente keshtu qe ju do te mund te mbani nje sy gjithmone mbi kapacitetin e saj. Dy shulat ne ene lejojne mbylljen e lehte dhe te sigurt te kapakut. Ne anen e kapakut eshte bashkengjitur nje mbajtese, ne te  cilen mund te varni shufren teleskopike me tub per kursimin e hapsires.

Aksesor i furces ju ndihmon te pastroni llampa, perde, mobilje dhe raftet ne shtepine tuaj. Kater rrotulluesit e kases rrotullohen 360 grade dhe mund te futen lehtesisht dhe ne hapesirat më të ngushta.
Shufra teleskopike me gjatesi 70 cm mund te rregullohet lehtesisht ne lartesi duke terhequr njekohesisht trupin e fshese me korent. 

Fshese me korent Profesionale | Me depozite Uji |

Fshesa Elektrike me Korent Profesionale per te gjitha llojet e siperfaqeve, furca me pozicion te dyfishte eshte ideale per pastrimin e tapeteve,parketit dhe pllakave keshtu qe mund te pastroni me lehtesi te gjithe shtepine tuaj.

Eleminoni pluhurat ne shtepine tuaj, fshesa me korent qe ben thithjen e pluhurave pa krijuar ndotje ne ambjent.

Pajisje elektroshtepiake efikase dhe e lehte ne perdorim .

Me depozite uji qe ben thithjen e pluhurave duke eleminuar ndotjen ne ambjent.
E lehte per t’u perdorur dhe me filter te paster uji.
Fiket automatikisht kur uji arrin vellimin maksimal.
Funksioni i ventilatorit.

Specifikat

Fshese me Korent me uje First Austria | Profesionale ne Dyqan Taxi.

Me Turbo
Tub metalik
Gjatesia e kabllit deri ne 5 meter
Ngjyre e kuqe
Filtrimit te dyfishte te ujit
Sistem Fryerje dhe thithje
Pastrim me uje
Kapaciteti 6 Liter
Perdorimi me 1.5-2 Litra uje.
Fuqia 1400W
Fuqia e thithjes: 2200W
Tensioni 230V
Niveli i zhurmave 50Hz
Aksesore te ndryshem per nje pastrim te gjithanshem te ambjentit: furce kat, furce tapicerie

Fshese me korent me uje First austria Profesionale ne Dyqan Taxi

Keshille: Ju mund te shtoni vaj aromatik ne ujin e filtrit per nje fllas te fresket te aromes tuaj te preferuar. 


Blerje online te Sigurta ne Shqiperi vetem ne Dyqan Taxi | Qendra Tregtare me e madhe Online.

Per porosi ne telefon Ju lutem te telefononi ne nr tel 0682141111

Main Menu

Fshesa me Korent me Uje First Austria | Profesionale