* Kondicioner First Austria – 5571-2 | Portativ | Bli Online *

11,900L

S’ka stok

  1. Me ekran LED
  2. Mbrojtje kundër mbixehjes.

Specifikime teknike:

  1. Funksioni i ftohjes / ngrohjes / ajrit të nxehtë
  2. Vendosja e temperaturës.
  3. Punon me telekomandë
  4. Fuqia: max 2000 W
  5. Furnizimi me energji elektrike: 220-240V; 50 / 60Hz
  6. Dimensionet dhe pesha: (WxHxD): 56 x 10 x 18,5 cm

KONDICIONER PORTATIV FIRST AUSTRIA

Kondicioner Portativ First Austria , mund ta gjeni Online ne GoShop.al

Kondicioneri portativ qe nuk ka nevoje per tuba.  Ju prezantojme super-kondicionerin shume ekonomik FIRST AUSTRIA. E transportoni nga njera dhome ne tjetren dhe ngroh cdo ambjent deri ne 30 m2. Produkti me i shitur kete sezon. Kapeni tani kete super-mundesi. JONIZON ajrin pra nuk e than.

KONDICIONERI PORTATIV FIRST AUSTRIA

Kondicioner portativ first austria 5571 online shop Shqiperi

1- Funksion me 1 apo 2 nivele.
2- Konsum me pak se nje kondicioner normal – 1 kw/ore ne nivelin e pare dhe maks 2 kw/ore ne nivelin maksimal aq sa nje ngrohese e vogel.
3- Opsioni Swing per levizjen e flatrave.
4- Opsioni Timer per gradimin dhe fikjen pas 1-8 oresh. 6- Punim i qete dhe pa zhurme 61 (db)A – 50 Hz.
5- Funksion mbrojtjes nga mbinxehja .
6-Kondicioner me elekomande dhe manual.

Bli lirë 💡 dhe shpejt⚡️! | GoShop.Al Online Shop

Main Menu

* Kondicioner First Austria – 5571-2 | Portativ | Bli Online *

11,900L