Hekur Rrobash | Hekurosje Vertikale | Bli online

2,749L

In stock

Kategoria:

Hekur Rrobash | Hekurosje Vertikale | Hekur Portativ | Bli online ne Dyqan Taxi 

Hekur qe perdoret ne lloje te ndryshme pelhurash.
Me 2 funksione, jo vetem hekuros, por edhe pastron. Pllaka e lemuar prej alumini ju ndihmon te hekurosni rrobat me shpejte pa lene rrudhe. Kjo pllake nuk i demton rrobat. I lehte dhe i levizshem, ju luejon ta mbani me vete kudo qe shkoni. Teper praktik per udhetime. I sigurt per pelhura delikate.
Nje hekur rrobash qe ngrohet shpejte.
Dizajnuar per hekurosje te shpejta me avull ne menyre vertikale. 

I pershtatshem :
Veshje & rroba
Mbulesa tavoline & shtarti
Perde dushi
Mobilje te veshura me rrobe
Qilima 

Main Menu

Hekur Rrobash | Hekurosje Vertikale | Bli online