Fshese me Korent First Austria Profesionale | Fshesa Cyrus

9,200L

In stock

Kategoria:

FSHESA ME KORENT FIRST AUSTRIA PROFESIONALE

Fshese me Korent First Austria Cyrus | Fshesa Profesionale | Bli Online ne Dyqan Taxi .

Fshes me Korent profesionale per te gjitha llojet e siperfaqeve , furca me pozicion te dyfishte.  Punon me korent  ideale per pastrimin e tapeteve, parketit dhe pllakave keshtu qe mund te pastroni me lehtesi te gjithe shtepine tuaj.

Eleminoni pluhurat ne shtepine tuaj , fshese me korent profesionale qe ben thithjen e pluhurave pa krijuar ndotje ne ambjent.

Pajisje elektroshtepiake efiakse dhe e lehte ne perdorim .

Fshese me korent depozite uje Dyqan Taxi

Me depozite uji qe ben thithjen e pluhurave duke eleminuar ndotjen ne ambjent.

Opsionin Turbo per nje fuqi me te larte

Filtrim i dyfishtë i ujit.

Sistem Fryerje dhe thithje.

Tub metalik.

FSHESA ME KORENT FIRST AUSTRIA PROFESIONALE


Zgjidh me mire & me lire | Bli online ne Dyqan Taxi

Main Menu

Fshese me Korent First Austria Profesionale | Fshesa Cyrus