Freskuese 3 ne 1 | Ftohese Ajri | Bli online

2,289L

In stock

Kategoria:

Freskuese 3 ne 1 | Ftohese Ajri | Ventilator | Bli online ne Dyqan Taxi

Freskuese e levizshme ideale per kete sezon te nxehte. Perfekte per dhomen e gjumit, dhomat e ndenjes dhe dhomat e femijeve. Freskon hapesira te konsiderueshme dhe konsumon shume pak energji. Eshte nje alternative nder me te mirat e ftohjes me energji. Mjaft e perdorur ne zonat me temeperature te larte . Shperndan ajrin ne menyre uniforme. Eshte praktik per tu zhvendosur dhe i lehte per tu pastruar . Minimizon konsumin e energjise dhe zhurmen ndersa maksimizon rrjedhen e ajrit .

Ky ventilator 3n1 eshte shume i pershtatshem per te gjitha ambientet.

 

Freskuese 3 ne 1 perdoret ne ambjente te ndryshme si ftohese ajri.
Fuqia: 60W
Tensioni: 220 V
Me 3 nivele shpejtesie
Materiali prej metali
Shume praktik per tu levizur.
Dimensione: 65cm x 18cm x 51cm

Bli online ne Dyqan Taxi dhe paguaj ne dorezim  

Main Menu

Freskuese 3 ne 1 | Ftohese Ajri | Bli online