Hekur First Austria FA-5628-8 | Hekur me Avull

4,830L

In stock

Kategoria:

HEKUR PER RROBAT FIRST AUSTRIA

Hekur First Austria | Me Avull | Hekurosje e shpejte | Bli Online | Dyqan Taxi

Hekur me avull per te hequr dhe rrudhat me te veshtira .Per heqjen e rrudhave me te veshtira, sasia e rrjedhes se avullit arrin deri ne 45 g/min per rezultatet ideale te hekurosjes. Prodhimi i vazhdueshem i avullit  ju jep sasine ideale te avullit per te hequr ne menyre efikase te gjitha rrudhat. Funksioni i hekurosjes vertikal eshte shume i pershtatshem per te hequr rrudhat ne veshje te varura, xhaketa apo pelhura delikate. Ka një funksion qe sperkat paraprakisht pelhurat per t’ju ndihmuar te hiqni rrudhat e veshtira.

Ka tregues te nivelit maksimal te ujit dhe te temperatures.

HEKURI PER RROBAT FIRST AUSTRIA

Hekur me avull First Austria Dyqan Taxi

Hekurosje vertikale me avull 

Furçe per avull.

Hekurosje me avull te vazhdueshëm per 6-15 min.

Materiali Qeramike

Fuqia: 2300 W.

Hekuri First Austria

Bli online ne | Dyqan Taxi

Main Menu

Hekur First Austria FA-5628-8 | Hekur me Avull