Ore me Alarm zgjimi | FM Radio – Drite dhe tinguj natyral

5,175L

In stock

Kategoria:

ORE ALARM DHE RADIO FM

Ore me Alarm zgjimi | FM Radio | Drite natyrale | Muzike | Dyqan Taxi

Keni probleme me zgjimin ?
Zgjohu me lindjen e diellit .
Me kete alarm zgjimi drita fillon dhe rritet gradualisht . Gjithashtu ju ndihmon gjate kohes qe jeni shtrire per te fjetur ajo fillon dhe ulet ne sinkron me kohen.  Memorizon kanalin tuaj te preferuar te radios & ju ofron opsionin e zgjimit me te .

ORE ALARM DHE RADIO

Ore zgjimi me drite dhe muzike Radio Dyqan Taxi

Zgjohu ne menyre natyrale me ndricimin nga 10%-100% .
Ora ne format 12/24 ore . Mund ta ndryshoni sipas preferences suaj .
Ekrani: LED
Dimensionet:170*80mm
Peshat: 300g


Blerje Online te sigurta | Dyqan Taxi

Main Menu

Ore me Alarm zgjimi | FM Radio – Drite dhe tinguj natyral