Pianure Qeramike me Induksion | First Austria

6,555L

In stock

Kategoria:

PIANURA QERAMIKE ME INDUKSION

Pianure Qeramike me Induksion First Austria , mund ta gjeni edhe ne Dyqan Taxi .

Pianure Qeramike me induksion e dizajnuar posacerisht per kenqesine tuaj .
Mund ta vendosni kudo ne kuzhinen tuaj .
Butonat e kesaj pianure First Austria  ju mundesojn akses te drejtperdrejte. Ju vetem duhet te vendosni nivelin e kerkuar te fuqise.
Gatuani me shpejte fale energjise shtese per te arritur ne çast temperaturat me te larta.
Duke qene se siperfaqja rreth vatres qendron ne temperature normale, ju mund te pastroni menjehere çdo gje qe derdhdet aksidentalisht.

PIANURA QERAMIKE ME INDUKSION

Pllake qeramike me induksion per gatim me te shpejte dhe me efikas.

Perdoret vetem me tiganet ose tenxheret qe jane me induksion.
Eshte shume me efikase sesa cdo lloj pianure tjeter pasi konsumon vetëm 25% te energjise.
Ka nje ekran LED dhe butona prekje per kontroll me te lehte dhe siperfaqja qeramike e ben shume te lehte per t’u pastruar.
Siperfaqje qeramike
Diametri i pianures 18 cm
Dimensionet e pllakes: 25 x 25 cm
Kursimi i energjise
E lehte per t’u pastruar
Funksionim i shpejte dhe i lehte
Termostat per kontrollin e temperatures
Modaliteti i kohematesit deri ne 180 minuta .
Kontroll i plot me temperature: 60-240°C
8 nivele të temperatures
Fuqia nga 300-1800W

Zgjidh me mire & me lire,Dyqan Taxi !

Main Menu

Pianure Qeramike me Induksion | First Austria