Super Charger LDNIO SC3301 | 3 Power Socket

2,300L

In stock

Kategoria:

KARIKUES ME SHUME DALJE

New Super Charger LDNIO | Karikues Universal Multi Prize per smartphone tablet etj  | Bli online ne Dyqan Taxi

Ky Super Charger me ane te nje butoni ju lejon te kontrolloni kalimin e rrymes ose jo ne pajisje. Prodhuar me materiale cilesore ,per te mbrojtur pajisjet tuaja nga rryma e larte, mbinxehja dhe karikimi i tepert. Ai kaloi mbi 60 teste te cilesise, duke përfshirë testin e renies, testin e rezistencës ndaj zjarrit dhe testin e ndikimit të temperatures.

KARIKUES ME SHUME DALJE LDNIO
karikues universal ldnio multi prize DyqanTaxi

3 hapesira karikimi per pajisje te ndryshme
3 hapesira per karikim me USB fish

Modeli: SC3301
Rated Current: 10A
Rated Voltage: 250V
Rated Power: 2500W
USB Output: 5V-3.1A
Product Size: 282x58x29mm
Power Cord:1.6m


Zgjidh me mire & me lire | Dyqan Taxi

Main Menu

Super Charger LDNIO SC3301 | 3 Power Socket