Hekur First Austria FA-5633-2-GN | Pa Kabllo

5,405L

In stock

Kategoria:

HEKUR FIRST AUSTRIA

Hekur First Austria | Dyqan Online ne Tirane | Dyqan Taxi

Hekur me avull per te hequr dhe rrudhat me te veshtira .Levizni lire , dhe pa kabllo elektrik te lidhur. Mund te hekurosni me lehtesi me performance fantastike. Prodhimi i vazhdueshem i avullit  ju jep sasine ideale te avullit per te hequr ne menyre efikase te gjitha rrudhat. Funksioni i hekurosjes vertikal eshte shume i pershtatshem per te hequr rrudhat ne veshje te varura, xhaketa apo pelhura delikate. Ka një funksion qe sperkat paraprakisht pelhurat per t’ju ndihmuar te hiqni rrudhat e veshtira. Nderkohe qe ju vendosni rrobat ne pozicionin e duhur, hekuri First Austria eshte i karikuar dhe gati per t’ju ofruar rezultate perfekte. Nje panel kontrolli ju lejon te shikoni se kur hekuri ka nevojë te karikohet.

HEKURI ME AVULL FIRST AUSTRIA

Hekur me Avull First Austria DyqanTaxi

Ka tregues te nivelit maksimal te ujit dhe te temperatures.

Hekurosje vertikale me avull nxjerrje.

Furçe per avull.

Materiali Qeramike

Fuqia: 2200 W.

Hekuri First Austria pa kabllo elektrik.

Blerje Online ne Tirane | Dyqan Taxi

Main Menu

Hekur First Austria FA-5633-2-GN | Pa Kabllo