* Kondicioner per shitje Portativ Tzs First Austria | Tirane *

12,900L

S’ka stok

– Kondicioner Portativ ne Tirane ne oferte i cili montohet ne mur me Ekran LCD
– Kontroll i temperatures nga : 10 ° C – 49 ° C
– Element qeramike PTC , Eficent dhe ngrohje e shpejte
– Dy Opsione te ngrohjes, 1000W dhe 2000W
– Mund ta perdorni per ventilim (gjate veres)
– Kablli i karikimit 1.6 metra
– Paketimi perfshin: Pult komandimi, kot per montimin ne mur, dhe instruksione.
– Mbrojtje e dyfishte : Mbrojtje nga mbinxehja, termostat sigurie.
– Opsioni i Swing per te shperndare temperaturen ne te gjithe dhomen.
– Kohematesi mund te vendoset per  1,2,3,4,5,6,7 ose 8 ore. Kur mbaron koha Ngrohesja ndalet dhe vetem ekrani shfaqet.
– Dimensionet: 62 x 21 x 14.5 cm (Gjatesi x Lartesi x Thellesi).
– 230V / 50Hz

KONDICIONER PORTATIV FIRST AUSTRIA

Kondicioner Portativ First Austria Per Shitje ne Oferte Tirane

Kondicioner portativ ne shitje Online, qe nuk ka nevoje per tuba.  Ju prezantojme super-kondicionerin shume ekonomik FIRST AUSTRIA. E transportoni nga njera dhome ne tjetren dhe ngroh cdo ambjent deri ne 20-25 m2 ose 60 m3.. Produkti me i shitur kete sezon. Kapeni tani kete super-mundesi. JONIZON ajrin pra nuk e than, permes teknologjise se pllakes se qeramikes ai kthen jonet ne nxehtesi duke kursyer dhe duke mos thare ajrin. Vetem vareni ne mur, vendoseni ne prize dhe percaktoni temperaturen.

KONDICIONER FIRST AUSTRIA ALBANIA | GoShop

Kondicioneri qe nuk ka nevoje per tuba, Montoje dhe vendose ne prize !

Kondicioner portativ Kondicioneri first austria dyqan taxi shitje online

OPSIONET KRYESORE

1- Funksion me  2 nivele.
2- Konsum me pak se nje ftohes normal .
3- Opsioni Swing per levizjen e flatrave.
4- Opsion per gradimin dhe fikjen. Punim i qete dhe pa zhurme 5- Funksion mbrojtjes nga mbinxehja .
6-Kondicioner First Austria per shitje, me telekomande dhe manual.

KONDICIONER PORTATIV TZS FIRST AUSTRIA 55718 | Tirane ne Oferte 

First Austria Kondicioner Portativ me Ionizim
– Kondicioner Portativ ne Tirane ne oferte i cili montohet ne mur me Ekran LCD
– Kontroll i temperatures nga : 10 ° C – 49 ° C
– Element qeramike PTC , Eficent dhe ngrohje e shpejte
– Dy Opsione te ngrohjes, 1000W dhe 2000W
– Mund ta perdorni per ventilim (gjate veres)
– Kablli i karikimit 1.6 metra
– Paketimi perfshin: Pult komandimi, kot per montimin ne mur, dhe instruksione.
– Mbrojtje e dyfishte : Mbrojtje nga mbinxehja, termostat sigurie.
– Opsioni i Swing per te shperndare temperaturen ne te gjithe dhomen.
– Kohematesi mund te vendoset per  1,2,3,4,5,6,7 ose 8 ore. Kur mbaron koha Ngrohesja ndalet dhe vetem ekrani shfaqet.
– Dimensionet: 62 x 21 x 14.5 cm (Gjatesi x Lartesi x Thellesi).
– 230V / 50Hz

NGROHJE E SHPEJTE ME KONDICIONER PORTATIV FIRST AUSTRIA | TZS FIRST AUSTRIA

Elementi Qeramik PTC nxehet ne temperaturen e deshiruar dhe fale ajrit qe rrotullohet nga motori elektrik, i cili nxehet, Ajri i ngrohte shperndahet bukur ne te gjithe dhomen.
Temperatura e dhomes shfaqet te ekrani LCD qe ndodhet ne pjesen e parme te kondiconerit. Me ane te butonave + dhe – ne telekomande ju mund te ndryshoni temperaturen sipas deshires midis 10 dhe 49 grade Celsius. Sapo te caktoni Temperaturen Kondicioneri fillon programin automatik.
Konsumi 1 kw/ore ne nivelin e pare dhe maks 2 kw/ore ne nivelin maksimal aq sa nje ngrohese e vogel

Nxehje dhe ionizim te ajrit Permes teknologjise se pllakes se qeramikes ai kthen jonet ne nxehtesi duke kursyer dhe duke mos thare ajrin
Shembulli 1

Temperatura e dhomes eshte 24 ° C, dhe ju deshironi nje temperature ne 22 ° C te cilen e rregulloni me ane te pultit. Per te ulur tenperaturen Kondicioneri nderpret pjesen e ngrohjes dhe fillon te ventiloje ajer ne dhome deri sa temperatura te ulet ne 22 ° C

Shembulli 2

Temperatura ne dhome eshte 24 ° C dge ju deshironi ta ngrohni ne 26 ° C.  Per te ngrohur ambientin Pajisja do te aktivizoje pjesen e ngrohjes dhe do te filloje qarkullimin e ajrit ne dhome. Sapo temperatura e dhomes te shkoje 26 ° C Kondicioneri do te stakoje pjesen e ngrohjes per te kursyer energji, Ngrohja do te ri-aktivizohet vetem kur te bjeri temperatura perseri poshte 26 ° C.

Ventilimi do te vazhdoje per rreth 30 sekonda pas fikjes se kondicionerit per te ruajtur pllaken qeramike nga nxehja.

Kondicioneri portativ eshte projektur per tu montuar ne mur. Gjithsesi ju mund ta vendosni edhe ne pozicione te tjera pa e fiksuar ne mur , boll qe te kete hapesire te lire per qarkullimin e ajrit. Brenda ne kuti do te gjeni edhe vidat per montimin e pajisjes ne mur, dhe manualin e montimit.

Gjithashtu ne paketim do te gjeni pultin e komandimit.


Bli lirë 💡 dhe shpejt⚡️! | GoShop.Al Online Shop

Main Menu

* Kondicioner per shitje Portativ Tzs First Austria | Tirane *

12,900L