Hekur Me Avull First Austria FA-5633-3 | Bli Online

6,555L

In stock

Kategoria:

HEKUR RROBASH FIRST AUSTRIA

Hekur me Avull First Austria | Pajisje Online | Dyqan Taxi

Hekur me avull per te hequr dhe rrudhat me te veshtira .Per heqjen e rrudhave me te veshtira, sasia e rrjedhes se avullit arrin deri ne 45 g/min per rezultatet ideale te hekurosjes. Prodhimi i vazhdueshem i avullit  ju jep sasine ideale te avullit per te hequr ne menyre efikase te gjitha rrudhat. Funksioni i hekurosjes vertikal eshte shume i pershtatshem per te hequr rrudhat ne veshje te varura, xhaketa apo pelhura delikate. Ka një funksion qe sperkat paraprakisht pelhurat per t’ju ndihmuar te hiqni rrudhat e veshtira.

Ka tregues te nivelit maksimal te ujit dhe te temperatures.

HEKURI ME AVULL FIRST AUSTRIA FA-5633-3

Hekuri me Avull per RRobat Hekurosje Pajisje Dyqan Taxi Online

Hekurosje vertikale me avull nxjerrje.

Furçe per avull.

Hekuri ka avull te vazhdueshëm per 6-15 min.

Materiali Qeramike

Fuqia: 2200 W.

Tensioni 220 V.

Blerje Online te sigurta ne Shqiperi | Dyqan Taxi

Main Menu

Hekur Me Avull First Austria FA-5633-3 | Bli Online