Super Charger LDNIO SC3604

2,530L

In stock

Kategoria:

SUPER KARIKUES LDNIO

Super Charger LDNIO karikues telefoni me 6 Dalje USB | per smartphone tablet etj | Dyqan Taxi

Ky Super Charger me ane te nje butoni ju lejon te kontrolloni kalimin e rrymes ose jo ne pajisje. Prodhuar me materiale cilesore ,per te mbrojtur pajisjet tuaja nga rryma e larte, mbinxehja dhe karikimi i tepert. Ai kaloi mbi 60 teste te cilesise, duke përfshirë testin e renies, testin e rezistencës ndaj zjarrit dhe testin e ndikimit të temperatures.

SUPER KARIKUES LDNIO

Karikues Telefoni me 6 dalje USB ipad Tablet Celular Smartphone Dyqan Online

3 hapesira karikimi per pajisje te ndryshme
6 hapesira per karikim me USB fish

Tensioni : 250 V
Fuqia : 2500 W
USB : DC5 V 3.4 A
Permasat : 162x97x38 mm
Gjatesia Kabllos : 200 cm

Karikues Telefoni Celular Smartphone Tablet etj me 6 Dalje 

Blerje Online te sigurta ne Shqiperi | Dyqan Taxi

Main Menu

Super Charger LDNIO SC3604