Hekuri First Austria | Hekur Rrobash me Avull | Online

3,439L

In stock

Kategoria:

HEKURI ME AVULL FIRST AUSTRIA

Hekuri First Austria | Hekur Rrobash me Avull Per Hekurosje Ideale | Rroba | Albania |

Hekuri me Avull per te hequr dhe rrudhat me te veshtira

Rezultate ideale te hekurosjes | Hekurosje Ideale
Prodhimi i vazhdueshem i avullit Ju jep sasine ideale te avullit per te hequr ne menyre efikase te gjitha rrudhat.
Ka nje funksion qe sperkat paraprakisht pelhurat per t’ju ndihmuar te hiqni Rrudhat e veshtira.

Hekur rrobash First Austria Per hekurosje me avull | per hekurosjen e rrobave | Ju ndihmon te arrini rezultate fantastike me shume pak mundim.
Kontolloni nxehtesine manualisht | Ne varesi te materialit qe po hekurosni |

Perfekt per cdo lloj materiali | First Austria | Albania

Tani nuk keni pse te shqetesoheni. Asnje nga rrobat tuaja te preferuarar nuk do te digjet apo demtohet gjate hekurosjes.
Pllaka qeramike e lemuar, E cila nuk ngjit dhe ka nje forme per te arrire edhe cepat me te veshtire gjate hekurosjes.
Nje sistem vrimash, Te cilat bejne te mundur nxjerrjen e avullit per te bere punen tuaj te duket sa me mire dhe sa me profesionale.
Mund te realizoni hekurosje te thate Me funskionin e sprucimit | Hekuri me Avull |
Gjithashtu mund te perdorni Funksionin me avull

Por avantazhet nuk mbarojne ketu.
Eshte edhe Sistemi Anti Kalk i cili largon te gjitha papastertite nga uji i cezmes dhe parandalon krijimin nga gelqerja e cila krijohet nga uji.

Sistem pastrimi I cili nuk e lejon hekurin te bllokohet

Hekuri ME AVULL | Perfekt Per nje hekurosje te shpejte

Hekur hekurosje 2200w First Austria Hekuri Antikalk ne Dyqan Taxi

Heq rrudhat ne rroba dhe Dezifekton rrobat Me ane te avullit ne menyre efektive
I pershtatshem per te gjitha materialet
Me nje sistem perfekt I cili nuk pikon dhe Parandalon demtimin e hekurit
Depozite uji, Hekurosje deri ne 20 min pa nderprerje
Kjo Gje qe e ben perfekt per perdorim te perditshem.

Hekuri me Avull | Ka pllake alumini me veshje qeramike E cila e ben te mundur shperndarjen e nxehtesise ne menyre ideale

Harrojeni punen e lodhshme te hekurosjes ne rroba me hekurat e rende

Ka tregues te nivelit maksimal te ujit dhe te temperatures | Furçe per avull |
Hekur me avull te vazhdueshem per 6-15 min dhe me Material Qeramik
Fuqia 2200 W
Hekur qe  
Pastrohet lehte

Blerje online te sigurta ne Shqiperi vetem ne | Dyqan Taxi |
Qendra Tregtare me e madhe Online

Dyqan Taxi tregohet i kujdesshem per te sjelle prane jush produkte cilesore.
Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkuruese Ne treg

Main Menu

Hekuri First Austria | Hekur Rrobash me Avull | Online