Makin Qepse Dore Ne Shitje | Handy Stitch | Bli Online

1,714L

In stock

Kategoria:

MAKINE QEPESE PORTATIVE

Makin qepse dore Handy Stitch | Ne Shitje | Blerje Online | Dyqan Taxi 

Handy Stitch kaq kompakte sa mund ta mbani ne pellembe te dores dhe mund ta ruani lehtesisht ne sirtar. Edhe nese nuk keni qepur kurre tani mund te qepni si nje profesionist. E mrekullueshme per riparime sidomos ne rastet kur e keni me nxitim. 

MAKIN QEPSE PORTATIVE | NE SHITJE

Makine Qepese Portative Handy Stitch Dyqan taxi Makin Qepse ne shitje

– Kompakte, mund ta mbani ne pellembe te dores dhe eshte e levizshme
– Makine praktike e vogel te ben te mundur qe ta merni kudo si edhe per pushimet tuaja
– Mund ta perdorni per perde te varuar, peluhura, rregullimin e nje xhepi te grisur etj.
– Mund te beni me te lehte qepjen tuaj te zakonshme dhe modelin e qepjes qe ju pelqen
Makin qepese e cila funksionon me 4 bateri te zakonshme


Blini pajisje per shtepine tuaj online | Dyqan Taxi

Main Menu

Makin Qepse Dore Ne Shitje | Handy Stitch | Bli Online