Laser Distance Meter 3n1 | Digital Measure | LED Display

3,209L

In stock

Kategoria:

DIGITAL TAPE MEASURE 3N1

Laser Distance Meter 3N1 | Digital Measure with Led Display

A nuk do të ishte ndihmë nëse matja e shiritave matet më shumë sesa linjat e drejta? Ja Meter KING, kaseta 3 në 1 që mat çdo sipërfaqe, përfshirë objektet e lakuara dhe të rrumbullakëta. Udhëzuesi me lazer jep matje të sakta në 1/100-in e një inç, dhe është i pajisur me një ekran LED dixhital të lehtë për t’u lexuar. Thuajini lamtumirën atyre masave të shirita metalikë që mund të jenë të vështira për t’u përdorur.

laser meter distance digital tape measure

Bën të gjitha punët për ju | Laser Meter 

Ky meter mahnitëse e shiritit dixhital ka tre mënyra të ndryshme matjeje si modaliteti, mënyra e kordonit dhe mënyra zërit.

Për të filluar, mënyra e kordonit përmban konturet fleksibël të kordonit për të matur objektet, qoshet dhe më shumë. Mënyra e rrotullimit garanton një masë të përshtatshme me një dorë të kthesave, objekteve në formë të çrregullt, dhe më shumë.

Për më tepër, mënyra e zërit është krejtësisht e dobishme për matjen e distancave të mëdha, dhe nëpër dhoma. Kjo masë e shiritit dixhital është e pajisur me rrota rrotulluese që ju lejon të përdorni pajisjen në mënyrë të përsosur. Më e rëndësishmja, tipari i tij i matjes së telit garanton matjen e saktë të të gjitha objekteve dhe vendeve.

Laser Distance Meter 3n1

Laser distance meter digital tape measure

Karakteristika

-Ekran LED dhe 9 grupe të regjistrave të të dhënave (M1-M9).
-Matja e vazhdueshme, thjesht lëvizni pajisjen në intervalin e vlefshëm për të marrë rezultatin e saktë.
-Mund të matni çdo sipërfaqe të lakuar ose objekte në formë të çrregullt vetëm duke rrotulluar rrotën e bashkangjitur për gjatësi ose distancë!
-Eshtë kaq e thjeshtë që mund ta bësh me vetëm një dorë!

Specifika | Meter Laser

Saktësia: ± 1,5 mm, gjatësia e shtrirjes 3 m.


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Main Menu

Laser Distance Meter 3n1 | Digital Measure | LED Display