Celular Nokia 8110 New 4GB | 512MB RAM

9,890L

In stock

Kategoria:

NOKIA 8110 NEW

Celular Nokia 8110 New , celular praktik dhe me parametra cilesor, mund ta gjeni edhe ne Dyqan Taxi AL
Qendroni gjithmone te lidhur me gjerat qe kane me shume rendesi per ju .Projektuar bukur ,i krijuar posacerisht per duart tuaja. Ekran me ngjyra te fresketa. Celular Nokia 8110 KaiOS – Matrix
Celulari juaj i i perditshmerise. Bateri pa limit , rimodeluar per nje performance me te mire .

NOKIA 8810 NEW

Nokia 8110 New DyqanTaxi Celulare

Specifikat

Modeli: Nokia 8110
Rrjeti : 4GB
Memorja: 4GB
RAM: 512MB
Nokia Procesor   : Dual-core (2×1.1 GHz Cortex-A7)
Ekrani : 2.4 inch
Kamera: 2MP
Selfie: Jo
Bateria: 1050 mAh Nokia 8110

Celular | Blerje Online te sigurta ne Dyqan Taxi AL

Main Menu

Celular Nokia 8110 New 4GB | 512MB RAM