iPhone 8 | 64 GB ROM | 2 GB RAM

64,630L

In stock

Kategoria:

IPHONE 8

iPhone 8 ,i permiresuar ne cdo aspekt ,dizajn unik dhe fortesi maksimale. Sisteme te perparuara te kameras dhe nje performance me e mire. Ekran 4.7 inch elegant dhe praktik njekohesisht , ekrani me i shendritshem qe mund te keni pare ndonjehere . Kamera e re i ben fotot tuaja te duken me te gjalla , tani selfie-t do te jene me te mira fale kameras 7MP .

IPHONE’8

iPhone 8 Shqiperi Dyqan Taxi

Specifikat

Marka : iPhone
Rrjeti : 4GB
Memorja : 64GB
RAM : 2GB
Procesori : Hexa-Core Apple 2x ARMv8-A 2.38GHz 4x energy-efficient cores
iPhone 8  iOS 11 OS
Ekrani : 4.7 inch
Kamera: 12 MP Dual-LED Flash
Selfie : 7 MP


iPhone8 | Blerje Online ne Dyqan Taxi

Main Menu

iPhone 8 | 64 GB ROM | 2 GB RAM