Nokia 8110 4G New | Apps Download

9,890L

In stock

Kategoria:

NOKIA 8110 NEW

Nokia 8110 4G Apps Download For Whatsapp

Celular Nokia8110 New, celular praktik dhe me parametra cilesor, mund ta gjeni edhe ne Dyqan Taxi AL
Qendroni gjithmone te lidhur me gjerat qe kane me shume rendesi per ju.
Projektuar bukur ,i krijuar posacerisht per duart tuaja. Ekran me ngjyra te fresketa.
Celular Nokia 8110 KaiOS – Matrix

Qëndro i lidhur me WhatsApp | Download For Nokia 8110 

WhatsApp
tani është në dispozicion për të shkarkuar në Nokia 81104G. Bisedoni, dërgoni lehtë regjistrime me zë, foto dhe video me miqtë dhe familjen tuaj.

Qëndroni në këmbë

Kthimi i ikonës. Ashtu si origjinali, Nokia8110 4G i ri ka një mbulesë mbrojtëse të lakuar që mund të rrëshqitni hapur për të kapur thirrje dhe të rrëshqitni prapa për t’i mbaruar ato. Forma unike gjithashtu nënkupton që mund të rrotulloni telefonin në mënyra që nuk i kishit imagjinuar kurrë.

Merrni jetën tuaj në sinkronizim

Importoni me lehtësi kontakte dhe sinkronizoni kalendarin tuaj përmes Gmail dhe Outlook.
Loja me Gjarpër eshte e ngarkuar.
Mund të shfletoni, të bisedoni dhe të transmetoni më shpejt me 4G LTE. Plus modaliteti wireless Hotspot ju lejon të krijoni lidhjen tuaj Wi-Fi kudo ku jeni.

Jetëgjatësi e fuqishme e baterisë

Platforma mobile Qualcomm® 205 është e optimizuar për të sjellë performancën pa kompromentuar në jetën e baterisë, duke sjellë deri në 25 ditë kohë të gatishmërisë nga një ngarkesë e vetme.

NOKIA 8110 4G | Apps Download

Nokia 8110 New DyqanTaxi Celulare

Specifikat

Modeli: Nokia8110
Rrjeti : 4GB
Memorja: 4GB
RAM: 512MB
Nokia Procesor   : Dual-core (2×1.1 GHz Cortex-A7)
Ekrani : 2.4 inch
Kamera: 2MP
Selfie: Jo
Bateria: 1050 mAh


Celular | Blerje Online te sigurta ne Dyqan Taxi AL

Main Menu

Nokia 8110 4G New | Apps Download